Добре дошли в сайта на "Боянска роза" ООД

Благодарим Ви, че отделихте време да посетите нашият сайт за специализирани каменоделски услуги.

"Боянска роза" ООД проектира, произвежда и монтира надгробни паметници, възпоменателни плочи и урни от мрамор, гранит и варовик, като разполага със собствена работилница и транспорт за превоз и монтаж. За направата на всяко едно свое каменноделско изделие изоползваме само качествени български и вносни камъни (мрамори, гранити и варовици). Паметниците от мрамор и гранит, както и всички други гробните оформления могат да бъдат изработени, както по готови проекти от каталога на фирмата така и по подаден от клиента модел със своите индивидуални изисквания и спецификации.

Освен изработката на надгробни плочи, урни и други изделия от разнокаменен материал, предлагаме и изключително прецизно и качествено гравиране върху гранит на всякакъв вид изображения и знаци посредством последно поколение дигитална гравировъчна машина. Портретите гравирани върху гранит се изработват след сканиране на снимката или портрета на висока резолюция, което впоследствие позволява на лазерната гравировъчна машина да направи детайлна и прецизна гравюра върху камъка.

Гравирането с лазер върху естествен материал какъвто е гранита е технология, която позволява да се нанесе изображение по неконтактен метод посредством лазерен лъч, който минава по повърхността на изделието изпарявайки тънък слой от материала и обзразувайки релеф по камъка. Дигиталното гравиране с помоща на лазер позволява и гарантира прецизност на изработката на гравюри, тъй като целия процес се управлява от специална компютърна система. Разнообразие от гравирани изделия от черен гранит може да видите в нашата галерия за дигитално гравиране.

За да обхванем нуждите и за да сме полезни до край на нашите клиенти и приятели предлагаме и изработка на разнообразни модели черно-бели и цветни порцеланови портрети. Порцелановите изделия може да бъдат правоъгълни и елипсовидни, като може да разгледате една неголяма част от тях в галерията с “порцеланови портрети”, като скоро се надяваме да Ви покажем по- голямо разнообразие от снимки.

Ние подхождаме изключително внимателно и професионално към всяка една възпоменателна плоча и гравюра, защото знаем колко важен и специален е изборът и качествената направа на надгробен камък за близките на починалия. Стараем се да отговаряме и на най-високите изисквания, спазваме уговорените срокове и ще се радваме да бъдем до Вас в този труден момент и да доведем до край поетите ангажименти.

Моля, потърсетете ни на посочените телефони или използвайте формата за контакт за да ни изпратите Вашето конкретно запитване, като ние ще се постараем да ви отговорим в най-кратък срок.

тел.: 02/831 08 39
 

0884 73 71 24

0888 65 24 12

boyanskaroza@gmail.com
boyanskaroza@abv.bg